The Webshop is now closed.

It is currently not possible to buy or sell coins through this website. Do you want to be kept informed when we can open the webshop? Please send us an email to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. You better now buy your coins somewhere else.

Coin Euro Calculator

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Az ADA, a TUBE és a XEM könnyedén vásárolható az eurom Magyarországon a Sofort Banking segítségével

A blockchain számára óriási lehetőség van, amely megváltoztathatja pénzrendszerünk alapját. Hogy ez igazi forradalmat eredményezhet a banki tevékenységben. Szeretnénk tájékoztatni az embereket erről Vásároljon vagy adjon el ADA-t, TUBE-t és XEM-t könnyedén az euróval az iDEAL, Bancontact, Sofort Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button, ING Home Pay és a Bitcoin segítségével. Ha kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot +316 27 23 21 24 vagy küldjön egy e-mailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre. Örömmel segítünk Önnek irodai órák és hétvégék után is.

A Pénztárca / Wallet telepítése

Ha ADA, TUBE érméket vagy XEM érméket szeretne vásárolni, fontos, hogy Wallet-t először az ADA-ból, TUBE-ból és / vagy a XEM-ből telepítse. Ez bonyolultnak tűnik, de nem az. Tekintse meg a ADA, TUBE és XEM hogyan kell ezt csinálni.
Jó választást tett az úton a kényelem és a szabadság kedvéért.