De Webshop is nu gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om via deze website coins te kopen of verkopen. Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer we de webshop kunnen openen? Zend dan alstublieft een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt nu beter ergens anders uw coins kopen.

Coin Euro Calculator

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Koop eenvoudig ADA, TUBE en XEM met Euro in Nederland via iDEAL

Er is een enorm potentieel voor de blockchain, die de basis van ons geldsysteem kan veranderen. Dat dit een echte revolutie in het bankwezen teweeg kan brengen. Wij houden ervan mensen hierover te informeren.
Koop en verkoop gemakkelijk ADA, TUBE en XEM met Euro's via iDEAL, Bancontact, Sofort Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop, ING Home Pay en met Bitcoin, we zijn blij om u van dienst te kunnen zijn. Als u een vraag heeft, neem dan contact met ons op via +316 27 23 21 24 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn ook blij om u te helpen na kantooruren en in het weekend.

Installeer uw Portemonnee / Wallet

Wanneer u ADA-, TUBE of XEM-munten wilt kopen, is het belangrijk dat u eerst uw Wallet voor ADA, TUBE en/of XEM installeert. Dit lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Neem een kijkje op ADA, TUBE en XEM hoe dat te doen.
U heeft een goede keuze gemaakt op de weg naar meer gemak en vrijheid met betalingen.